article

Cum cumpar?

1. Cum cumpar ?
2. Cum platesc ?
3. Livrarea

Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o poti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului orizontal din headerul paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ai plasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doresti sa le comanzi, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completezi urmatoarele: datele tale (informatii necesare trimiterii comenzii), datele de facturare si metoda de plata (alege modalitatea in care vei plati comanda)
Comanda ta va fi incheiata cu succes cand va fi afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre Aralia.ro, vei primi un e-mail prin care vei fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, te vei putea autentifica pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul tau sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Produsul pe care doresti sa il cumperi poate comandat telefonand la 021 320 02 11 sau 0746 349 032. Noi vom nota comanda ta, vom completa datele si vom stabili impreuna metoda de plata. In cel mai scurt timp posibil vei primi confirmarea noastra. Pentru comenzi cu livrare si plata cu cardul, procesarea comenzii va incepe dupa confirmarea platii. Pentru comenzi cu livrare si plata numerar sau pentru comenzi fara livrare, cu ridicare de la sediu, vom stabili impreuna cand (ziua si ora) ai nevoie de comanda. Pentru comenzi cu livrare vei primi prin sms sau email confirmarea de primire a comenzii.

Comanda prin email

Produsul pe care doresti sa il cumperi poate comandat prin email, la adresa comanda@aralia.ro insa va trebui sa verifici cu noi telefonic confirmarea de primire a corespondentei. Dupa confirmarea comenzii vom avea nevoie de datele tale (informatii necesare trimiterii comenzii), datele de facturare si metoda de plata (alege modalitatea in care vei plati comanda). Pentru comenzi cu livrare si plata cu cardul, procesarea comenzii va incepe dupa confirmarea platii. Pentru comenzi cu livrare si plata numerar sau pentru comenzi fara livrare, cu ridicare de la sediu, vom stabili impreuna cand (ziua si ora) ai nevoie de comanda. Pentru comenzi cu livrare vei primi prin sms sau email confirmarea de primire a comenzii.

Cum platesc ?

 Aveti la dispozitie urmatoarele metode de plata:

·        Plata cu numerar sau cu cardul (POS) la sediul nostru din b-dul Octavian Goga nr. 21, sector 3.

·        Plata cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre PayU. Aralia Concept nu solicita, nu retine si nu foloseste nici o informatie despre cardurile folosite la plata online.

·        Plata prin virament bancar (ordin de plata) sau prin depunere numerar in contul nostru de lei RO97RNCB0545113711750002 deschis la BCR Nerva Traian. Comenzile achitate prin aceasta metoda pot fi onorate numai dupa procesarea platii.

·        Plata ramburs. Toate buchetele si aranajmentele noastre florale  sunt livrate de noi. De aceea poti plati cu numerar la livrare, fara costuri suplimentare.

  

Livrarea

Pentru moment, livrarile se fac exclusiv in Bucuresti.

Livrarea comenzilor este gratuita pentru comenzi in valoare totala de peste 250 lei/destinatie.

Livrarea comenzilor a caror valoare este mai mica de 250 lei costa 15 lei/destinatie.

Livrarea produselor nostre se face cu curieri proprii astfel: luni-vineri 9-19, sambata 9-17

Daca, din motive exceptionale, ora ta de livrare nu se incadreaza in programul nostru de lucru, contacteaza-ne, vom face tot ce este posibil sa  putem onora comanda ta.

Livrarea pentru perioadele Valentine's Day, 1-8 martie, Back to school precum si a anumitor sarbatori se va face dupa un program special. Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale vom preciza din timp intervalul orar de livrare pentru aceste zile.

Livrarea in zile de duminica se va face exclusiv in perioade precum Valentine's Day, 1-8 martie, Back to school, si de anumite sarbatori.

 

De asemenea poti opta pentru ridicarea comenzii de la sediu (interval orar luni-vineri 9-19, sambata 9-17).

Promptitudinea livrarilor noastre depinde si de acuratetea informatiilor tale legate de adresa de livrare si corectitudinea  intervalului orar de livrare precizat.

In situatia in care adresa de livrare este gresita sau in situatia in care destinatarul buchetului tau nu a fost gasit la adresa in intervalul de timp precizat de tine, te vom contacta telefonic.

Schimbarea adresei de livrare sau a orei de livrare in aceasta situatie, atrage un cost suplimentar de 15 lei/destinatie indiferent de valoarea comenzii.