article

Despre noi

2014-          Am creat magazinul on-line www.aralia.ro pentru a putea fi mai aproape de tine. Noi ne-am straduit  sa gasesti in acest spatiu virtual o experienta unica.

2010-          Te invitam cu drag la noi in florarie. Vei gasi aici un loc in care sa te simti ca acasa, un loc care sa te incarce cu energie pozitiva, un loc frumos pe care abia asteptam sa il cunosti.

2010-          Realizam aranjamente florale pentru spatii ambientale. Impreuna cu parteneri cu care ne mandrim incercam sa surprindem publicul cu concepte inovatoare. Ideea ca ideea, dar cum facem asta din flori?-asta e intrebarea la care gasim de fiecare data alt raspuns.

2005-          Avem marele privilegiu sa fim prezenti in cele mai importante momente ale vietii tale. Astfel am creat impreuna cu cei mai speciali clienti sute de aranjamente florale pentru lumanari de botez si cununie, buchete de tinut in mana si alte accesorii. Supremul act al creatiei noastre insa, ramane buchetul de mireasa.

2005-          Realizam toata gama de aranjamente florale pentru evenimente private si corporate. Experienta noastra consta intr-un numar semnificativ de evenimente in nenumarate locatii din Bucuresti si nu numai. Cum a inceput povestea noastra? Intr-o zi minunata de iarna, 29 Ianuarie 2005.....

                 Am beneficiat de seviciile firmei intr-unul dintre cele mai importante si frumoase momente din viata mea! Era o iarna de basm, ianuarie 2005. Promptitudinea, imaginatia si unicitatea aranjamentelor florale facute de Mara si echipa ei m-au convins sa-mi fie alaturi, de atunci la toate momentele speciale din viata familiei mele. Indiferent de ocazie, de anotimp sau de tipul de aranjament solicitat vreme de 9 ani cuvantul care caracterizeaza munca acestei echipe a ramas acelasi – “impecabil!”

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Dr. Alin Popescu, CMO Federatia Romana de Rugby

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Cateva marturii din portofoliul nostru nostru de clienti de top:

Colaborarea noastra cu Aralia Concept incepe in anul 2010 si priveste partea de concept si realizare aranjamente florale pentru open spaces in spatiile ambientale ale hotelului, pentru mesele din restaurante si nu numai. In tot acest timp am apreciat in mod deosebit activitatea de creatie, varietatea temelor si modelelor propuse. Calitatea florior si a accesoriilor si diversitatea lor au venit in intampinarea dorintelor noastre de permanenta schimbare. In postura de floristi, au mai participat la diverse proiecte demarate de departamentul de vanzari si departamnetul F&B. Cu intentia deliberata de a crea emotii prin flori, cu multa pasiune si daruire, au creat aranjamentele florale despre care putem mentiona fara doar si poate ca au facut diferenta. Colaborarea noastra continua cu un efort sustinut de ambele parti, si o consideram ca fiind un real succes, atat noi cat si clientii hotelului nostru.

                                                                                                                                                                    Executive Housekeeper

Mihaela Diaconescu  

 

During the past six years we have been working with Aralia Concept, a premium class supplier for floral arrangements and event decorations. We have been very pleased with their co-operation and would like to special mention their excellent personal involvement, promptness and carefulness in every detail of decoration. Their support and experience with floral arrangements for Weddings, social and corporate events, helped us to increase our client’s satisfaction and enhanced our image in the market for special Events. We strongly recommend Aralia Concept as serious and reliable partner. We still experience an excellent collaboration marked by mutual appreciation and respect.

 

Franz Rattenstetter          

General Manager            

Crowne Plaza Bucharest Hotel

 

Avand in vedere statutul de locatie Premium, hotelul nostru opereaza la cele mai inalte standarde ale ospitalitatii. In spiritul acestui principiu este evident ca in procesul de organizare a unui eveniment este nevoie de implicare si atentie sporita la detalii. Cerintele noastre de baza sunt in primul rand seriozitatea si promptitudinea dar si creativitatea si inventivitatea

Colaborarea cu Aralia Concept nu este deloc o intamplare intrucat indeplineste aceste deziderate de mai bine de doi ani. Am cautat un partener care sa raspunda  solicitarilor noastre cu aranjamente florale deosebite si de foarte buna calitate. Am apreciat in tot acest rastimp spiritul inovator, grija pentru detalii dar si sprijinul de care avem mare nevoie in aceasta activitate. De care acum se poate spune cu sinceritate …am avut parte din plin. Putem afirma cu certitudine ca relatia furnizor-client s-a transformat  in tot acest timp intr-un spirit de echipa. Ceea ce a dus intotdeauna la succesul evenimentelor noastre fara exceptie.

 Vom ramane mereu un client fidel.

Radu RAILEANU

Groups & Events Manager

Novotel Bucarest City Centre

 

Premiile noastre:

Premiul I, sectiunea Buchete de mireasa, Best Flower Designers Exhibition 2011

Premiul special al designerilor floristi, sectiunea Compozitii florale, Best Flower Designers Exhibition 2011

Premiul III,  sectiunea Aranjamente pentru masa, Best Flower Designers Exhibition 2011 

Avantaje Aralia.ro

·           Selectia unica de flori speciale: mereu proaspete si mereu altele

·           Designeri florali care creeaza aranjamente si buchete unice

·           Gama bogata de ambalaje speciale

Oferta noastra pentru tine este ca folosind aceste 3 avantaje, putem sa facem cele mai tari buchete custom-made. Pentru ca noi stim cum, avem cu ce si datorita tie, avem pentru cine. Iti multumim pentru votul tau de incredere cu o livrare rapida! 

Prin ce ne deosebim: OFERTA ZILEI 

Indiferent de ocazie, te ajutam sa oferi persoanelor dragi un buchet unic, care se incadreaza exact in bugetul tau si combina cele mai frumoase flori ale momentului.


Alege sa daruiesti un buchet special si designerii nostri florali se vor simti liberi sa isi exerseze creativitatea si talentul pentru a te surprinde cu un aranjament de-a dreptul spectaculos!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui ocazia, relatia cu destinatarul, bugetul in care sa ne incadram si cateva observatii de care sa tinem cont. Rezultatul te va uimi!