configurator
Avantaje Aralia.ro
  • Selectia unica de flori speciale: mereu proaspete si mereu altele
  • Designeri florali care creeaza aranjamente si buchete unice
  • Gama bogata de ambalaje speciale
Buchetul perfect, dupa buget!

Indiferent de ocazie, te ajutam sa oferi persoanelor dragi un buchet unic, care se incadreaza exact in bugetul tau si combina cele mai frumoase flori ale momentului.

Alege sa daruiesti un buchet special si designerii nostri florali se vor simti liberi sa isi exerseze creativitatea si talentul pentru a te surprinde cu un aranjament de-a dreptul spectaculos!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui ocazia, relatia cu destinatarul, bugetul in care sa ne incadram si cateva observatii de care sa tinem cont. Rezultatul te va uimi!

Pentru: Tip:
Selecteaza ocazia: Destinatar:
Buget: Cantitate:
Observatii:

Cum ia nastere buchetul tau unic
proces
Ultimele noastre creatii unice

Aceste fotografii sunt prezentate cu scop informativ. Aranjamentele pot fi reproduse doar in functie de stocul de flori disponibil
Oana si Andrian Stoica a scris
Floraria Aralia a fost alaturi de mine in cea mai importanta zi din viata mea! A fost nevoie de o singura intalnire in care sa vorbim despre preferinte si dorinte si tot ce mi-am dorit pentru nunta mea, a devenit realitate. Tema nuntii mele a fost "O poveste de Toamna" iar aranjamentele florale au fost pe masura! Nunantele florilor alese s-au incadrat perfect in decorul de toamna pe care mi l-am imaginat. Nu am avut nici cel mai mic stres in legatura cu toate aranjamentele, buchetele, corsajele... Totul a fost tratat cu mult respect si profesionalism si pentru asta vreau sa iti multumesc Aralia, am avut o nunta "imbracata" in florile perfecte!
Ana-Maria Rusu a scris
Aranjamentele florale pentru nunta noastra au fost pregatite de echipa Aralia. Colaborarea cu Aralia a fost excelenta. Au tinut cont de toate solicitarile si preferintele noastre si, mai mult decat atat, ne-au sfatuit si indrumat. E foarte important ca in ziua nuntii sa ai cat mai putine emotii legate de organizare. Iar, in ceea ce priveste aranjamentele florale, noi nu am avut deloc emotii. Florile au aratat impecabil si aranjamentele au fost foarte apreciate de invitati. Va recomand Aralia cu inima deschisa!