testimonials

Exprima-ti parerea despre Aralia.ro

Citeste ce au spus clientii Aralia.ro despre noi si produsele noastre. Asteptam sa ne povestesti si tu despre experienta ta! Completeaza formularul de mai jos.

1 2 3

Georgiana Savastru, ISRA Center Marketing Research spune:
Tinem sa subliniem inainte de toate profesionalismul si pasiunea cu care Aralia Concept a dat curs colaborarii noastre si s-a implicat si adaptat fiecarei comenzi, astfel castigandu-ne ca si client fidel de multa vreme. Bunul gust al creatiilor florale impletit cu varietatea produselor si cu amabilitatea personalului, ne fac ca de fiecare data, fara ezitare, sa ii contactam.
Roxana CARAGEA spune:
De fiecare data cand am nevoie de flori sau aranjamente florale nu ezit sa apelez la Aralia pentru prospetime, operativitate si inventivitate. De fiecare data mi-au depasit asteptarile iar efectul buchetelor sau aranjamentelor a fost cel scontat si chiar si mai mult intotdeauna! Oamenii carora le-am daruit au fost impresionati! Multumesc Aralia!
Madalina Marincu, Luxemburg spune:
Sunt foarte mulțumită de creativitatea, flexibilitatea și promptitudinea cu care dați curs fiecărei comenzi pe care o fac. De fiecare dată am facut destinatara florilor foarte fericită. Pentru mine este cel mai la îndemână mod de a face un cadou frumos persoanelor dragi din țară. Cu voi merg la sigur! Mulțumesc.
1 2 3


Adauga comentariu

Nume si prenume*
Email*
Testimonial*
Doresc sa ma abonez la newsletterul de oferte speciale Aralia.ro (1 email pe luna).